Με τη συνδρομή ελικοπτέρου εντοπίστηκαν 3 φυτείες κάνναβης στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Με τη συνδρομή ελικοπτέρου εντοπίστηκαν 3 φυτείες κάνναβης στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν στον ορεινό Μυλοπόταμο, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των… καλλιεργητών!

Στο στάδιο της ανάπτυξης και συγκεκριμένα σε ύψους 1,5 μέτρων και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν 314 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία επιμελώς καλλιεργούσαν οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από την Ασφάλεια Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης για τον εντοπισμό των τριών φυτειών.

Μάλιστα τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν από την αστυνομία, και σύμφωνα με ανακοίνωση εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές, του παραπάνω Δήμου, με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως επίσης διευκρινίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η  προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 314 δενδρύλλια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε σήμερα (02.07.2019) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τρείς φυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια δέκα τέσσερα (314) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε τρείς διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές, του παραπάνω Δήμου τρεις φυτείες, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 314 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News