Ρέθυμνο

Υψίστης σημασίας το έργο αντικατάστασης σωληνώσεων για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σε ένα έργο εξαιρετικής σημασίας, προέβη, η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με το προσωπικό του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπέγραψε σύμβαση αντικατάστασης σωληνώσεων δικτύου κρύου και ζεστού νερού, με ανάδοχο εταιρεία.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θεωρούν ότι αποτελεί έργο εξαιρετικής σημασίας για το Νοσοκομείο τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό του ιδρύματος το οποίο εργάστηκε συστηματικά τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να προχωρήσει και υπογραφτεί η σύμβαση.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη, 25.6.2019 η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία τη σύμβαση αντικατάστασης σωληνώσεων δικτύου κρύου και ζεστού νερού χρήσης του Νοσοκομείου.

Το εν λόγω έργο αρχικού προϋπολογισμού 167χιλ ευρώ αφορά στην αντικατάσταση στο σύνολο των σωληνώσεων του Νοσοκομείου, δηλαδή περίπου 4.000 μέτρα.

Το ύψος της τελικής δαπάνης του έργου ύστερα από τις εκπτώσεις που δόθηκαν κατακυρώθηκε στις 111,5χιλ ευρώ και θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης σε χρονική διάρκεια εντός 6 μηνών. 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θεωρούν ότι αποτελεί έργο εξαιρετικής σημασίας για το Νοσοκομείο τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό του ιδρύματος το οποίο εργάστηκε συστηματικά τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να προχωρήσει και υπογραφτεί η σύμβαση.

Ειδικά, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου η οποία ανέλαβε τη προετοιμασία και την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας καθώς επίσης το Υπουργείο Υγείας και την 7η ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας ώστε να εγκριθεί το έργο και δοθούν οι απαραίτητοι πόροι.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντι-περιφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια