Τροχαίο στη Νίθαυρη - Γυναίκα είδε το Χάρο με τα μάτια της

Ρέθυμνο
Τροχαίο στη Νίθαυρη - Γυναίκα είδε το Χάρο με τα μάτια της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν την 69χρονη τραυματία στο νοσοκομείο Ρεθύμνο

Τον Χάρο με τα μάτια αντίκρυσε μια γυναίκα 69 ετών στην Νίθαυρη Αμαρίου Ρεθύμνου. Η γυναίκα στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, αφού ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητη από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νίθαυρη με την μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Η σύγκρουση ήταν τέτοιας σφοδρότητας, που χρειάστηκε η συμβολή της πυροσβεστική υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό από το όχημα, της 69χρονης γυναίκας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως, αφού ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και το κοντινότερο κλιμάκιο, αυτό της Αγίας Φωτεινής Αμαρίου, δύο πυροσβεστικά οχήματα με 5 άντρες. Στη συνέχεια, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν την 69χρονη τραυματία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου θα παραμείνει νοσηλευόμενη μέχρι να αναρρώσει από τα τραύματά της, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν απειλούν τη ζωή της. Η τοπική ΕΛΑΣ έχει αναλάβει την προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News