Εκλογές 2019: Οριστικοποιούνται οι υποψήφιοι στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Εκλογές 2019: Οριστικοποιούνται οι υποψήφιοι στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων, δύο άνδρες και δύο γυναίκες

Από αύριο και μέχρι την Παρασκευή θα έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στο Ρέθυμνο.

Οι μνηστήρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι αρκετοί, στον ΣΥΡΙΖΑ η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα είναι αυτή του Ανδρέα Ξανθού, ενώ στο ΚΙΝΑΛ αναζητούν την δεύτερη γυναίκα υποψήφιο.

Τέσσερις οι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, αφού πια η ποσόστωση θα πρέπει να διασφαλίζεται σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας.

Ο απερχόμενος υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ανανεώνει την υποψηφιότητά του για το βουλευτικό αξίωμα και αναζητούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ άτομα από τον προοδευτικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο.

Στη ΝΔ οι «κλειδωμένες» υποψηφιότητες είναι αυτές του απερχόμενου βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπως και της κόρης του αείμνηστου λαουτιέρη Μανώλη Κακλιδάκη (Κακλή), Αγάπης Κακλιδάκη.

Ενδιαφέρον για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο, έχουν εκφράσει οι: Κώστας Δανδουλάκης, Μανώλης Καλλιονάκης, Θωμάς Λεχωβίτης, Νίκος Μαλλιαρός και ο Νίκος Προβιάς.

Με το ΚΙΝΑΛ, υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου θα είναι ο  Δημήτρης Βαονάκης, η Δώρα Παπαδάκη και ο Απόστολος Ψωμάς, ενώ αναζητείται η δεύτερη γυναίκα που θα ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News