Ρέθυμνο

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών με… άρωμα γυναίκας

Σεμινάριο για πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Ρεθύμνης

«Πρώτες βοήθειες και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με την επίδειξη του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή» είναι το θέμα του σεμιναρίου που διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Ρεθύμνης στο πλαίσιο των δράσεων του, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου.

Στόχος είναι η εκμάθηση των ενεργειών και η αντιμετώπιση του παθόντα στο σημείο του συμβάντος.

Οι θεματικές ενότητες θα διδαχθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτή του νομού Ρεθύμνης και διασώστη Μανώλη Λέκκα και τον εκπαιδευτή - διασώστη Ανδρέα Βουρβαχάκη στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Κρητικής Λαϊκής Τέχνης, στην οδό Κριτοβουλίδου 15-17, την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 - 21:00.

Οι ενότητες που θα παρουσιαστούν αφορούν σε ρινορραγία, αιμορραγία, εγκαύματα, διάσειση, λιποθυμία, σπασμοί, αλλεργίες, απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα (πνιγμονή), απελευθέρωση αεραγωγού, βασική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενηλίκων και παιδιών (BLS) και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για ενήλικες 18 ετών και άνω. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από το Συμβουλευτικό Κέντρο.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια