Συγκρούστηκαν νταλίκες και έκοψαν τον δρόμο στα Τρία Μοναστήρια

Ρέθυμνο
Συγκρούστηκαν νταλίκες και έκοψαν τον δρόμο στα Τρία Μοναστήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν αποκλείεται να έλυσαν τα φρένα της σταθμευμένης νταλίκας, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στον δρόμο, όπου έγινε και η πρόσκρουση της έτερης νταλίκας

Κόπηκε στα δύο ο ΝΟΑΚ στο Ρέθυμνο μετά από νταλίκα που κύλησε και στην οποία προσέκρουσε μια άλλη που περνούσε εκείνη τη στιγμή από την περιοχή.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, μια ανάσα από την πόλη του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο δρόμος.

Το τμήμα τροχαίας Ρεθύμνου ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να έλυσαν τα φρένα της σταθμευμένης νταλίκας, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στον δρόμο, όπου έγινε και η πρόσκρουση της έτερης νταλίκας.

Μάλιστα ο σύλλογος κατοίκων Τριών Μοναστηρίων, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό: «Προσοχή στην δρόμο μετά την πυροσβεστική στα Τρία Μοναστήρια (...) έχει γίνει ατύχημα με νταλίκα, ο δρόμος προς και από Ρέθυμνο περνάει μόνο από τον παλιό Αγιοβασιλιώτικο δρόμο».

Ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 8 το βράδυ με την προτροπή της τροχαίας Ρεθύμνου για προσοχή, λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος εξαιτίας της διαρροής λαδιών που σημειώθηκε.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News