Ρέθυμνο

Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο - Συγκινητική η προσφορά μαθητών

Ευχήθηκαν η ανθρωπιστική πρωτοβουλία να βρει μιμητές

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας, στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσουν θερμά τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης όπως επίσης και τον Σύλλογο Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την προσφορά τους σε είδη ατομικής υγιεινής και τρόφιμα μακράς διαρκείας, εν όψη των άγιων ημερών του Πάσχα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου, και τους διδάσκοντές τους για την επίσκεψη που έκαναν στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας και εκείνοι με την σειρά τους τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.  Τους ευχαριστούμε όλους θερμά κι ελπίζουμε η ανθρωπιστική τους αυτή  πρωτοβουλία να βρει μιμητές. 

Σχόλια