Με χειροκρότημα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό στο Σπήλι

Ρέθυμνο
Με χειροκρότημα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό στο Σπήλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν κάτοικοι και φορείς στον πρωθυπουργό, στην έδρα του δήμου Αγίου Βασιλείου, το Σπήλι - Σύντομο τετ α τετ με τον Δήμαρχο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο δημαρχείο, όπου οι αυτοδικοικητικοί φορείς ευχαρίστησαν για τα χρήματα που έφτασαν στην ενδοχώρα και τον νότο της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, μέσω του προγράμματος ΦιλόΔημος και που θα αξιοποιηθούν σε σημαντικά έργα υποδομής.

Παράλληλα, ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό, να ληφθεί μέριμνα για τον περιφερειακό δρόμο του Πλακιά, μιας και πλέον, ο μεταφορικός φόρτος είναι αυξημένος με τον Αλέξη Τσίπρα ωστόσο, που περνά τις διακοπές του, όποτε ευκαιρεί, εδώ και 10 χρόνια στο νότιο Ρέθυμνο, να τονίζει ότι η περιοχή δεν πρέπει να χάσει αυτή τη διαφορετικότητα που έχει, τόσο λόγω του φυσικού κάλλους, αλλά και της ψυχής των ανθρώπων.

Στη μίνι σύσκεψη, τονίστηκε επίσης ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ μια και οι 600 χιλιάδες μόνιμοι κάτοικοι, τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνουν στα 5 εκατομμύρια με τους πολυάριθμους επισκέπτες.

Μεταπτυχιακές φοιτήτριες προσέγγισαν τον πρωθυπουργό, ζητώντας λύση για όσους αφορά η προκήρυξη για προσλήψεις στην ειδική αγωγή και έχουν κώλυμα μέχρι να ολοκληρωθεί η απόδοση του τίτλου σπουδών, για να μην χάσουν την ευκαιρία για απασχόληση.

Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, υπουργός και αναπληρωτής υπουργός υγείας, φωτογραφήθηκαν μαζί στο Σπήλι για να διαψεύσουν τις αναφορές, ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε σε ταβέρνα του Σπηλίου, πριν αναχωρήσει για τα Χανιά, όπου θα παραθέσει πολιτική ομιλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News