default-image

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου γνωστή Κρητικιά ηθοποιός

Ρέθυμνο
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου γνωστή Κρητικιά ηθοποιός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για την Κατερίνα Παπαδάκη, πρώην σύζυγο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται, για 3η ημέρα, η γνωστή, Κρητικιά ηθοποιός, Κατερίνα Παπαδάκη.

Το παραπάνω έκανε γνωστό η ίδια, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Η πρώην σύζυγος του - επίσης - ηθοποιού, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, έγραψε στην ανάρτησή της: «Παράταση Πασχαλινών διακοπών….!!! 3η ημέρα στην Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ρεθύμνου !!! (οι ιώσεις 2019 ήταν πολύ επιθετικές…) Αλλά αφού κατάφερα να βγάλω σέλφι… Αρχίζω να ελπίζω!!!».

Η δημοσίευση της γνωστής ηθοποιού από το Ρέθυμνο έχει λάβει εκατοντάδες like και σχόλια, με τα περισσότερα να αποτελούν ευχές για «γρήγορη ανάρρωση».

Η Κατερίνα Παπαδάκη, πρόσφατα, κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), ενώ έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές σειρές «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», «Εντιμότατοι... κερατάδες», «7 θανάσιμες πεθερές», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «10η εντολή» και «Μετράω στιγμές», καθώς και στις ταινίες «Να μ' αγαπάς», «Οξυγόνο», «Λιούμπι» και άλλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News