Τραγικό «παιχνίδι»: Είχε πιάσει το Σταυρό ο 21χρονος θύμα τροχαίου

Ρέθυμνο
Τραγικό «παιχνίδι»: Είχε πιάσει το Σταυρό ο 21χρονος θύμα τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σταμάτης Σπαντιδάκης έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στο Πλατάνι

Τραγικό ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 21χρονο Σταμάτη Σπαντιδάκη του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε αδόκητα το πρωί της Πρωτομαγιάς στο Πλατάνι Χανίων.

Ο Σταμάτης είχε βουτήξει στα παγωμένα νερά στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου ανήμερα των Θεοφανίων του 2019 για να πιάσει το Σταυρό. Και η τραγική ειρωνεία της τύχης είναι ότι τελικά τα κατάφερε. Πρόκειται για ένα περιστατικό που δε χωρά ανθρώπου νους που αποδεικνύει περίτρανα τα «περίεργα» παιχνίδια της ζωής.

«Αρκετοί βούτηξαν και εφέτος στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό και να λάβουν την ευλογία Του. Στο Ρεθύμνιο νέο Σταμάτη Σπαντιδάκη, ο οποίος ανέσυρε πρώτος τον Σταυρό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος προσέφερε χρυσό επιστήθιο Σταυρό» ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της Μητρόπολης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου την ημέρα εκείνη συνοδευόμενο μάλιστα και από φωτογραφίες.

Η κηδεία του Σταμάτη Σπαντιδάκη τελέστηκε σήμερα, 2 Μαΐου, στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Μυσίρια.

Χρονικό του δυστυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Σταμάτης Σπαντιδάκης έπεσε θύμα ενός τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στον παλαιό κόμβο της Σούδας όταν δύο μηχανές προσέκρουσαν πάνω σε αυτοκίνητο. Από το δυστύχημα πέθανε ακαριαία ένας 57χρονος, ενώ ο Σταμάτης εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Πλέον οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης ανέρχονται στους 23 από τις αρχές του 2019.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News