Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι στην Κρήτη

Κρήτη
Τσίπρας και Πολάκης μαζί σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χαλαρές στιγμές ο Πρωθυπουργός

Μία ανάσα πριν από τις Αυτοδιοικητικές και τις Ευρωεκλογές, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Πάυλος Πολάκης, φαίνεται πως απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει το prothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, εθεάθη σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι - δίπλα στο κύμα - μαζί με τον Παύλο Πολάκη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να έχει χαλαρή διάθεση, φορώντας, μάλιστα, βερμούδα, καπέλο και γυαλιά ηλίου, λίγο πριν επιστρέψει στις δύσκολες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του.

«Μήνυμα» υπέρ του Πολάκη

Αυτό που αξίζει να σχολιαστεί είναι το εμφανές μήνυμα στήριξης του Πρωθυπουργό προς το Σφακιανό Αναπληρωτή Υπουργό, ο οποίος και, πριν από μερικές ημέρες, είχε «στρέψει» - για ακόμη μία φορά - τα «βέλη» της Αντιπολίτευσης πάνω του.

Κι αυτό γιατί, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη καταθέσειπρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη,  εξαιτίας της επίθεσής του - κατά την Αντιπολίτευση - προς τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Πασχαλινή ανάπαυλα για τον Πρωθυπουργό

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ροδάκινο, όπου και διαμένει, από το μεγάλο Σάββατο, όποτε και επέστρεψε από το Πρωθυπουργικό ταξίδι του στην Κίνα.

Έκτοτε, ο ίδιος πραγματοποίησε επίσκεψη, ανήμερα του Πάσχα, στο ανατολικό άκρο του νησιού και στην προκεχωρημένη ναυτική βάση Κυριαμαδίου στο Ακρωτήριο Κάβο Σίδερο.

Η σύντροφός του, καθώς και τα παιδιά τους, απολαμβάνουν τις πασχαλινές τους διακοπές στο νησί μας από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πάντως, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή, ή το Σάββατο, 3 και 4 Μαΐου, αντίστοιχα, καθώς, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου Χανίων. Ενώ, έχει ήδη αποφασιστεί η μετάβαση του Πρωθυπουργού και στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια των οδικών αξόνων Ηρακλείου-Μεσαράς και Χερσονήσου-Γουβών, καθώς και της γέφυρας Χαμεζίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News