6ος Νικηφόρειος Δρόμος: Η βροχή δε σταμάτησε τους αθλητές

Ρέθυμνο
6ος Νικηφόρειος Δρόμος: Η βροχή δε σταμάτησε τους αθλητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απτόητοι οι αθλητές, μετέδωσαν το μήνυμα του υγιούς τρόπου ζωής

Παρά την βροχή και επειδή η υγεία και ο αθλητισμός είναι παντός καιρού, οι αθλητές δεν πτοήθηκαν και τίμησαν με τον αγώνα τους τον 6ο Νικηφόρειο Δρόμο.

Η διοργάνωση έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη σωματική και πνευματική υγεία των πολιτών και τη διαμόρφωση συνηθειών υγιούς τρόπου ζωής μέσα από την άσκηση. Ταυτόχρονα, μέσα από τον αθλητισμό αναδεικνύεται η πλούσια ενδοχώρα, η ιστορικότητα και η φυσική ομορφιά.

Πλήθος αθλητών συμμετείχαν στον 6ο Νικηφόρειο Δρόμο. Ατομικό δίαθλο, αγώνα δρόμου, αγώνα δρόμου και δυναμικό βάδισμα, σκυταλοδρομία, παιδικούς αγώνες, ποδηλατοβόλτα, φυσιολατρική περιπατητική διαδρομή βουνού και αγώνα διάθλου περιελάμβανε η πλούσια αθλητική διοργάνωση που στέφθηκε και φέτος με επιτυχία.

Η φιλοξενία των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Νικηφόρου Φωκά ήταν ένθερμη και ξεπερνούσε την κατήφεια του καιρού. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών ετοίμασαν νηστίσιμα και μη εδέσματα και το τραπέζι στήθηκε στον τερματισμό, στον Καλονύκτη.

Πρόκειται για μια αθλητική δράση που διοργανώνεται από το τμήμα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου και τον σύλλογο δρομέων υγείας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης, της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, και σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της δημοτικής ενότητας Νικηφόρου Φωκά, και τον ΕΟΣ Ρεθύμνου με χορηγία επικοινωνίας από τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News