Ρέθυμνο

Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: Το «ευχαριστώ» του νοσοκομείου στους εθελοντές

Για την πολύτιμη συμβολή τους η διοίκηση ευχαριστεί τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ένα σπουδαίο έργο επιτέλεσαν οι εθελοντές και εθελόντριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Ρεθύμνου έφεραν εις πέρας τα περιστατικά που έφτασαν στο νοσοκομείο ανήμερα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, το Δ.Σ. και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που «με προθυμία, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου 2019, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.».

Επίσης, ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών για τη σωστή διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

Επιπλέον, «η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει όλες τις Υπηρεσίες της πόλης και τον Δήμο Ρεθύμνου που συμμετείχαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.» αναφέρει στο τέλος η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια