Ρέθυμνο

25η Μαρτίου: Ακούστηκε το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η παρέλαση «έκλεισε» με μηνύματα για τη Μακεδονία

Με τη δέουσα τιμή και λαμπρότητα κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ρέθυμνο με την καθιερωμένη παρέλαση και πλήθος κόσμου να θαυμάζει τα νιάτα, τον ελληνικό στρατό και τη σχολή αστυφυλάκων.

Πλήθος κόσμου τίμησε την διπλή εορτή της Ελλάδας στο Ρέθυμνο με τον ανοιξιάτικο καιρό: Την εθνική επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τρεις φορές παιάνισε η «Μακεδονία Ξακουστή» από τη δημοτική φιλαρμονική του δήμου Ρεθύμνου, με τη συγκίνηση έκδηλη όταν παρέλασαν οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Μηνύματα ενότητας και υπερηφάνειας απηύθυναν στους πολίτες μέσα από τις δηλώσεις τους οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου, ο Υπουργός Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ρεθύμνου με τη ΝΔ.

«Η οικονομική κρίση ανήκει στο παρελθόν, η χώρα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε εγρήγορση για την τριπλή χρονιά εκλογών που είναι η φετινή για την Ελλάδα», είναι το μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού.

Άμα τη λήξει της παρέλασης, ομάδα πολιτών απήγγειλε τον εθνικό ύμνο και μηνύματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σχόλια