default-image

Ρεθυμνιώτισσα σκοτώνει γάτες & δίνει συνταγή για φόλες - Οργή και αγανάκτηση

Ρέθυμνο
Ρεθυμνιώτισσα σκοτώνει γάτες & δίνει συνταγή για φόλες - Οργή και αγανάκτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί γυναίκα, κάτοικος Ρεθύμνου, με ανάρτησή της, με την οποία «μοιράζεται» τα μυστικά της «πετυχημένης» συνταγής της για… «αποτελεσματικές» φόλες!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ στην ανάρτησή της η γυναίκα αυτή παροτρύνει έμμεσα τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο, δίνοντάς τους… τη «δοκιμασμένη» δική της συνταγή, η οποία όπως αφήνει να εννοηθεί είναι αποτελεσματική.

Με αυτή τη συνταγή η αδίστακτη γυναίκα ομολογεί πως σκοτώνει γάτες, ενώ περιγράφει αναλυτικά τη συνταγή με ποιον τρόπο το κάνει και όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις σχολιάζει και αστειεύεται, με αυτούς που της απαντούν.

Όπως ήταν φυσικό βέβαια η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με εκατοντάδες σχόλια, αναφορές, αλλά και καταγγελίες στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία επενέβη.  

Μετά και από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, εκείνη κατέβασε την ανάρτηση και έκλεισε τον λογαριασμό της στο Facebook, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News