Αποθέωση στη νυχτερινή παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Ρέθυμνο
Αποθέωση στη νυχτερινή παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα

Αποθέωσαν το καρναβαλικό Ρέθυμνο οι χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν τόσο στην παιδική, όσο και στην νυχτερινή παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019! Έχοντας αφήσει πια πίσω τον χειμώνα και με ανοιξιάτικο καιρό και διάθεση, το κέφι εκτοξεύθηκε στα ύψη για μικρούς και μεγάλους!

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, τόσο στην πόλη όσο και στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.

Ένα τεράστιο ποτάμι κεφιού και χαράς συνεπήρε το Ρέθυμνο και την κεντρική λεωφόρο του. Χιλιάδες καρναβαλιστές φόρεσαν τις παλιές στολές τους και διένυσαν Χορεύοντας στον Χόρο και στον Χρόνο τη διαδρομή της Μεγάλης Παρέλασης, λίγο πριν το απόγειο της Κυριακής της Αποκριάς!

Φέτος το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, δεν έχει... Βασιλιά Καρνάβαλο, αλλά... Βασίλισσα και μάλιστα δύο... την Βασίλισσα του Χορού και την φετινή Βασίλισσα της παρουσίασης, Ιωάννα Μαλέσκου με συμπαρουσιαστή τον Νίκο Αναδιώτη.

Μετά την νυχτερινή παρέλαση, η Πλατεία Μικρασιατών μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πάρτι με τον Κώστα Δόξα επί σκηνής!

Όσο για την παιδική παρέλαση, ήταν θεαματικότερη και πιο μεγαλειώδης από κάθε άλλη φορά! Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με παιδικούς ήρωες και live με τον Bo στον ασφαλή αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου - Λυκείου στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγός ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News