Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

Ρέθυμνο
Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2019 ξεκίνησε!

Μόνο λίγη ώρα μάς χωρίζει από τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών, που κατακλύζουν ήδη τους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, μεταδίδοντας κέφι, χαρά και ζωντάνια!

Το Ρέθυμνο λοιπόν είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της Αποκριάς. Ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, η οδική πρόσβαση έχει αποκατασταθεί και χιλιάδες κλίνες φιλοξενούν με τις καλύτερες προδιαγραφές τον κόσμο που προσήλθε για να διασκεδάσει.

Τα Σώματα Ασφαλείας έχουν καταρτίσει υπεύθυνα σχέδια ομαλότητας και ασφάλειας και βρίσκονται επί ποδός, ακροβολισμένα σε όλα τα σημεία που χρειάζεται να υπάρχει ετοιμότητα. Ερυθρός Σταυρός, ΕΚΑΒ και ΣΥΦΑΚ βρίσκονται σε επιφυλακή για να βοηθήσουν σε ό,τι προκύψει, συνιστώντας την ήπια κατανάλωση αλκοόλ.

Η μεγάλη παρέλαση

Η παρέλαση των 15.000 και πλέον καρναβαλιστών και των εντυπωσιακών αρμάτων ξεκινά στις 2 το μεσημέρι από τον κόμβο Θεοτοκόπουλου. Την έναρξη κηρύττει ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 το απόγευμα στην παραλία με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, υπό τον ήχο των κρουστών των “Batala” και με συναυλία από τους “The Soul Gig”!

Οι παρουσιαστές

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η γνωστή παρουσιάστρια της “ΚΡΗΤΗ TV” και της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι” Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς και ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης είναι οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019!

Το ταιριαστό δίδυμο της παρουσίασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 θα απογειώσει το κέφι τόσο των 15.000 καρναβαλιστών, όσο και των... τηλεθεατών, αφού η μεγάλη παρέλαση μεταδίδεται ζωντανά στις 2 το μεσημέρι, από την “ΚΡΗΤΗ TV”!

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η ΑΝΕΚ Lines και η Blue Star Ferries. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η “ΚΡΗΤΗ TV” και η “Νέα Κρήτη”.

Μπορείτε να δείτε όλα τα καρναβάλια της Κρήτης πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News