Ρέθυμνο

Καρναβαλική παρέλαση με ποδήλατα στο Ρέθυμνο!

Τα ποδήλατα κατέκλυσαν την πόλη του Ρεθύμνου ενόψει του Καρναβαλιού

Δεκάδες καρναβαλιστές, μεταμφιεσμένοι και μη συμμετείχαν στην καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού που είναι και η μοναδική στο είδος της ανά την Ελλάδα.

Χιλιάδες καρναβαλιστές αδημονούν για την Μεγάλη Παρέλαση, ενώ πλούσιες εκδηλώσεις και συναυλίες θα προηγηθούν με το Ρέθυμνο να είναι ανοιξιάτικο και πανέτοιμο να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών από ολόκληρη την Κρήτη, την Ελλάδα, ακόμα και χώρες του εξωτερικού.

Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών μεταμφιέστηκαν και συμμετείχαν στην μοναδική καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση ανά την Ελλάδα. Η διαδρομή ξεκίνησε από το πάρκινγκ της Πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων στο κέντρο της πόλης, περιελάμβανε δρόμους σε μια ευρεία έκταση τόσο στην παλιά όσο και στη νέα πόλη για να καταλήξει στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Ακόμα και οικογενειακώς συμμετείχαν κάποιοι στην καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019, λίγο πριν την κορύφωση της διοργάνωσης με την Μεγάλη Παρέλαση, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14.00 το μεσημέρι σε ζωντανή μετάδοση από την ΚΡΗΤΗ TV.

Είναι θέμα υιοθέτησης υγιεινού τρόπου ζωής το ποδήλατο, αναφέρουν οι καρναβαλιστές του Ρεθύμνου που κατευχαριστήθηκαν την πόλη επιβαίνοντας στους δύο τροχούς του αγαπημένου τους οικολογικού μέσου μεταφοράς.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ TV, Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ.

Σχόλια