default-image

Πυροβόλησε εν ψυχρώ 23χρονο στο Ροδάκινο

Ρέθυμνο
Πυροβόλησε εν ψυχρώ 23χρονο στο Ροδάκινο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματηρή κατάληξη είχε το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ δύο ανδρών

Μια απερισκεψία της στιγμής, κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή ενός εργάτη στο Ροδάκινο Ρεθύμνου. Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή, όταν ο 23χρονος εργάτης, αλβανικής καταγωγής, προσπαθούσε να περιφράξει μια έκταση.

Ένας ημεδαπός ωστόσο, άνδρας 41 ετών, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τον 23χρονο, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σφαίρα σήκωσε τα χέρια του για να προστατευτεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση οδηγήθηκε στο αιματηρό περιστατικό μετά από προσωπικές διαφορές που είχε με τον νεαρό, ο 41 ετών άνδρας και από παρεξήγηση της στιγμής, αφού ο 23χρονος για να περιφράξει την έκταση, πετούσε πέτρες για να τρομάξει τα πρόβατα που τον εμποδίζουν από το να συνεχίσει τις εργασίες περίφραξης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο Ροδάκινο του Δήμου Αγίου Βασιλείου, επειδή ο 41 ετών ημεδαπός, θεώρησε ότι ο 23χρονος εργάτης, επιτίθεται στα πρόβατα...

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνελήφθη ο άνδρας 41 ετών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με το γεμιστήρα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δράστης παραδόθηκε ο ίδιος στις αρχές, φέροντας μάλιστα και το όπλο του.

Τόσο ο θύτης, όσο και το θύμα έχουν μετανιώσει για το περιστατικό, δηλώνουν μετανιωμένοι και δεν θα κινήσει κάποιος εκ των δύο διαδικασίες έναντι του άλλου, ενώ δεν έχει χρειαστεί να παραμείνουν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, αφού το θέμα θεωρείται λήξαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (03.03.2019) το βράδυ στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,  41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (03.03.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, ο 41χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με πιστόλι σε βάρος του 23χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, συνελήφθη ο 41χρονος ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με το γεμιστήρα του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News