Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Ι. Φασούλας ή Νταμπακογιώργης

Ρέθυμνο
Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Ι. Φασούλας ή Νταμπακογιώργης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 83 ετών ένας Ανωγειανός, ένας άνδρας που ξεχώρισε και που έκανε υπερήφανο τον τόπο του

Δεν είναι άλλος από τον Γιώργη Φασουλά ή Νταμπακωγιώργη, έναν άνδρα ευφυή, ο οποίος διετέλεσε επί είκοσι χρόνια πρόεδρος του Γαλακτοκομικού και Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανωγείων.

Είναι ο άνθρωπος που έκανε γνωστά τα Ανωγειανά προϊόντα και κατάφερε να τα… «ταξιδέψει» ώστε να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν σε όλη τη χώρα.  

Το τελευταίο αντίο θα του πουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 3 μ.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στα Ανώγεια.

Ο Γιώργης Φασουλάς ή Νταμπακωγιωργης γεννήθηκε το 1936 στα ιστορικά Ανώγεια.

Απ’ τα παιδικά του χρόνια μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με τις αρχές και τις αξίες που του έδωσε η οικογένεια του και ιδιαίτερα ο Πατέρας του Νταμπακογιάννης, γνωστός στο τόπο του για την προσωπικότητά του.

Ήταν δίκαιος, ντόμπρος και ειλικρινής αλλά και περήφανος Ανωγειανός. Ως ισορροπιστής και ορθολογιστής ήταν πάντα δίπλα στους συνανθρώπους του, βρίσκοντας δίκαιες λύσεις στα προβλήματά τους.

Ένας έξυπνος και ευφυής Άντρας που ξεπερνούσε τα όρια του τόπου του. Διετέλεσε για είκοσι ολόκληρα χρόνια πρόεδρος του Γαλακτοκομικού και Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανωγείων απ' το 1992 έως το 2013.

Κατάφερε να κάνει τα Ανωγειανά προϊόντα του συνεταιρισμού να αναγνωριστούν και να αγαπηθούν σε κάθε γωνία της Ελλάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News