«Μπαμ και κάτω» - Ο Λάμπης Λιβιεράτος διασκέδασε τους Καρναβαλιστές στο Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο
«Μπαμ και κάτω» - Ο Λάμπης Λιβιεράτος διασκέδασε τους Καρναβαλιστές στο Ρέθυμνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία για το Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι! Πλούσια ημέρα με το Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού και το 1ο Carnival Run

Μια γεμάτη καρναβαλική ημέρα έζησε το Ρέθυμνο, από το πρωί με το παιδικό κυνήγι του θησαυρού και το 1ο Carnival Run, μέχρι το απόγειο του κεφιού στον Χορό των Ομάδων. Από τη σάτιρα δεν γλίτωσε ούτε η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και πολιτισμού, Πέπη Μπιρλιράκη, ενώ οι καρναβαλιστές διασκέδασαν με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Λάμπη Λιβιεράτο.

Ξεσήκωσε το Ρέθυμνο και τους καρναβαλιστές ο αγαπημένος τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και οι ομάδες με τα μουσικά σκετς τους, εμπνευσμένα από τα '80s.

Από τη σάτιρα στον Χορό των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019. δεν γλίτωσε ούτε η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και πολιτισμού, Πέπη Μπιρλιράκη με τον χορό να πρωταγωνιστεί ως θεματική της φετινής διοργάνωσης.

Το πρωί, είχε προηγηθεί το παιδικό κυνήγι του θησαυρού,"στου κύκλου τα γυρίσματα", εμπνευσμένο από τον Ερωτόκριτο με τα παιδιά να χορεύουν σε κύκλους, αλλά και να προσπαθούν να συνεργαστούν μεταξύ τους για τη μεταφορά του χούλα χουπ χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους.

Η ομάδα Έκατσ' η κουτσή κατσίκα, μέσα από την εντρύφηση των παιδιών με την κρητική λογοτεχνία, θέλησε να τιμήσει το έτος Ερωτόκριτου για την Κρήτη.

Στη συνέχεια η ομάδα Στρίγγλες, διοργάνωσε το πρώτο Carnival Run, με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News