Υπερχείλισε ο Γεροπόταμος Μυλοποτάμου - Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι

Ρέθυμνο
Υπερχείλισε ο Γεροπόταμος Μυλοποτάμου - Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεκόπη η κυκλοφορία στο δρόμο Πάνορμο - Πέραμα

Τραγική είναι η κατάσταση στον Δήμο Μυλοποτάμου, με τα παρακάτω videos να «μιλούν» από μόνα τους.

Παρακολουθούμε το Γεροπόματο ο οποίος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης, έχει υπερχειλίσει με αποτέλεσμα και ο δρόμος Πάνορμο – Πέραμα να έχει πλημμυρίσει και τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να περάσουν από το σημείο. Ουσιαστικά ο Μυλοπόταμος κόπηκε στα δύο. Στη διασταύρωση των Σιριπιδιανών, ο Γεροπόταμος βρήκε διέξοδο μέσα από τον κεντρικό δρόμο Πάνορμο - Πέραμα.

Αστυνομικοί με γυμνά χέρια μετέφεραν πέτρες για να αποκλείσουν τον δρόμο, αφού οι κόκκινες κορδέλες που τοποθετούνται δεν γίνονταν σεβαστές από τους οδηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του Γεροπόταμου Μυλοποτάμου, οι κάτοικοι του Δήμου είναι αποκλεισμένοι και εξαιτίας των νερών που έχουν καλύψει το δρόμο, είναι αδύνατο να μπορέσουν να βγουν έξω.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, ενώ οι αρμόδιες αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=jzGcT_aLDns?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News