Μπουμπούνες: Οι μεγάλοι νικητές στο 30ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο
Μπουμπούνες: Οι μεγάλοι νικητές στο 30ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στήθηκαν ακόμη και ψησταριές στον χώρο μπροστά από το δημαρχείο, ενώ οι παροδικές βροχοπτώσεις, δεν πτόησαν τους κυνηγούς

Στους ρυθμούς του 30ου Κυνηγιού του Θησαυρού κινείται το Ρέθυμνο με 40 ομάδες να αλωνίζουν την πόλη για να καταλήξουν στο δημαρχείο, όποτε πετυχαίνουν την επίλυση κάποιου γρίφου. 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έχουν μείνει οι 40 ομάδες που συμμετείχαν στο επετειακό, 30ο Κυνήγι του Θησαυρού που οργάνωσαν οι... "Κατσίκες", όπως αποκαλείται χαϊδευτικά η ομάδα, Έκατσ' η Κουτσή Κατσίκα. Το φετινό παιχνίδι απέτισε φόρο τιμής σε αλησμόνητους Ρεθεμνιώτες των γραμμάτων, ενώ ταυτόχρονα άνοιξε και ένα παράθυρο στο μέλλον, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Ως επετειακή λοιπόν η διοργάνωση, δεν παρέλειψε να δίνει και... δώρα στις ομάδες που συμμετέχουν με το περιτύλιγμα να αναφέρει τα ονόματα και των 203 ομάδων που έχουν συμμετάσχει στη διοργάνωση όλες αυτές τις δεκαετίες!

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι "Κατσίκες" φρόντισαν φέτος στην επετειακή διοργάνωση να επιμεληθούν το Μουσείο Κυνηγιού που φέρει όλη την ιστορία της διοργάνωσης και στεγάζεται στο δεύτερο υπόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου στον Κουμπέ.

Για την ιστορία... οι Μπουμπούνες κέρδισαν στο 30ο Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο!

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κρήτη TV, Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News