27χρονος ο καλλιεργητής των 456 δενδρυλλίων κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Ρέθυμνο
27χρονος ο καλλιεργητής των 456 δενδρυλλίων κάνναβης στον Μυλοπόταμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση καλλιέργειας - φυτείας των 456 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου στις 11 Ιουνίου 2018

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο αλλοδαπό άνδρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στον Δήμο Μυλοποτάμου, ο οποίος αναζητείτο από τις 11 Ιουνίου 2018.

Η εξιχνίαση της υπόθεση εντοπισμού της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας - φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 11.06.2018 (σχετικό το από 12.06.2018 Δελτίο Τύπου μας).

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης σε μια από τις καλλιέργειες - φυτείες που ανευρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά (546) δενδρύλλια κάνναβης, είναι ο 27χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης».

 (Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News