Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: "Ο χορός στον χώρο και στον χρόνο"

Ρέθυμνο
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι: "Ο χορός στον χώρο και στον χρόνο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, με ποικίλες εκδηλώσεις καθ όλη τη διάρκεια του, καθώς ολοκληρώνεται την καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου.  

 Η Πέμπτη όπως λέει στον 98.4 η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πέπη Μπιρλιράκη περιλαμβάνει στις 17.30 το απόγευμα στη Μεγάλη Πόρτα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, παιδικό πάρτι, μουσική και δρώμενα από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ρεθύμνης.

Στη συνέχεια, στις 18.00 ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα ξεκινήσει με τη συντροφιά μικρών και μεγάλων τη βόλτα του στα σοκάκια της παλιάς πόλης με παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία, ενώ λίγο αργότερα... ο Tonis Sfinos θα δώσει κι επίσημα την εκκίνηση του Καρναβαλιού που θέμα του έχει το «Χορό στο χώρο και στο χρόνο»  στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, όπου θα γίνει και η παρουσίαση των στολών.

“Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES”.

Χορηγός Επικοινωνίας ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, δίνει το στίγμα των προσπαθειών των διοργανωτών προκειμένου η χαρά, ο χορός, το γλέντι να γίνουν με ασφάλεια όπως κάθε χρόνο στο Ρέθυμνο, κι μέσα από ένα πρόγραμμα που προάγει τον πολιτισμό, την ιστορία, τον αθλητισμό.

Στις θεματικές του ενότητες: Κρητικές Παραδοσιακές Καντάδες, Παλιές Ελληνικές Καντάδες, Ποδηλατοβόλτα κι άλλα δρώμενα.

Η μεγάλη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 10 Μαρτίου, κι ακολουθεί αυτή της Καθαράς Δευτέρας στο Γεράνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News