Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πυρά κατά της Κυβέρνηση από το Ρέθυμνο

Κρήτη
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πυρά κατά της Κυβέρνηση από το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία στην Κρήτη από την υποψήφια Ευρωβουλευτή  

Στα όρια του γελοίου χαρακτήρισε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό κοινοβούλιο η υποψήφια Ευρωβουλευτής και βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που βρέθηκε στο Ρέθυμνο, προσκεκλημένη της ΝΟΔΕ.

Η πολιτικός τόνισε ότι η παράταξη βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή με τον βουλευτή Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη, να σχολιάζει σε τοπικό επίπεδο τις κατ' ευφημισμόν "ανεξάρτητες" υποψηφιότητες σε αντίθεση με την ξεκάθαρη στήριξη της ΝΔ στους υποψηφίους της.

Μύδρους κατά των βουλευτών που "εκχώρησαν την συνείδησή τους στον κύριο Τσίπρα", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια Ευρωβουλευτής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Υπογράμμισε ότι η ΝΔ βρίσκεται πάντοτε σε εκλογική ετοιμότητα ακόμα και αν γίνουν αύριο εκλογές, με μηνύματα ενάντια του λαϊκισμού που έχει κοστίσει στην αξιοπιστία της χώρας διεθνώς.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι υποψήφια ευρωβουλευτής στις επερχόμενες ευρωεκλογές και πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ "Για μια καλύτερη ζωή", όπως τιτλοφορείται ο τόμος. Να επικρατήσει η αλήθεια, η σοβαρότητα και η ευθύνη, είναι το μήνυμα που απευθύνει στους πολίτες, για να έρθουν οι συγκεκριμένες λύσεις για την επόμενη ημέρα, από τη ΝΔ για μια καλύτερη ζωή για όλους μας σε όλους τους τομείς.

Ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, υπογράμμισε ότι η παράταξη στηρίζει ξεκάθαρα τους υποψηφίους της στις εκλογές, μακριά από τις τακτικές φαινομενικά ανεξάρτητων υποψηφίων.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκε στο Ρέθυμνο, καλεσμένη της τοπικής ΝΟΔΕ στην κοπή της βασιλόπιτας, με τον πρόεδρο, Μανώλη Φουρφουλάκη να δηλώνει σίγουρος για την στήριξή των Ρεθυμνιωτών στο πρόσωπό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News