Ρέθυμνο

48χρονος πίσω από 449 δενδρύλλια κάνναβης στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία προσμετράται στην Αστυνομία της Κρήτης.

Μετά από συντονισμένες έρευνες και δράσεις του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις καλλιέργειας – φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης.

Πρόκειται για φυτείες με δενδρύλλια κάνναβης οι οποίες είχαν εντοπιστεί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στις 11 Ιουνίου 2018 καθώς και στις 21 Αυγούστου 2017.

Από την έρευνα, λοιπόν, των αστυνομικών Αρχών της Κρήτης διαπιστώθηκε ότι δράστης σε δύο από τις καλλιέργειες – φυτείες που ανευρέθηκαν είναι ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια 449 δενδρυλλίων κάνναβης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε επίσης ότι ο 48χρονος είχε άμεση συμμετοχή σε ακόμα δύο από τις καλλιέργειες-φυτείες που βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά 100 δενδρύλλια κάνναβης στις 21.08.2017.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υποθέσεις καλλιέργειας– φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου την 11.06.2018 (σχετικό το από 12.06.2018 Δελτίο Τύπου μας) και την 21.08.2017 (σχετικό το από 21.08.2017 Δελτίο Τύπου μας).

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης σε δύο από τις καλλιέργειες-φυτείες που ανευρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά (449) δενδρύλλια κάνναβης είναι ο 48χρονος.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 48χρονος είχε άμεση συμμετοχή σε ακόμα δύο (2) από τις καλλιέργειες-φυτείες που ανευρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά (100) δενδρύλλια κάνναβης την 21.08.2017.

Η σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Σχόλια