default-image

Την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και της πήραν χρήματα & κοσμήματα

Ρέθυμνο
Την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και της πήραν χρήματα & κοσμήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε 67χρονη γυναίκα από το Ρέθυμνο, όταν δύο αλλοδαποί άνδρες μπήκαν στο σπίτι της και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα

Ωστόσο άμεσα έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας οι δύο άνδρες αλλοδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι… μπούκαραν στο σπίτι της 67χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ρεθύμνου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά  εργαλεία.

Επίσης από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 31χρονος και 32χρονος σε προγενέστερο χρόνο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα δυο οικίες.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (01.02.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για ληστεία.

Επιπλέον σχηματίσθηκε σε βάρους τους δικογραφία για απόπειρες διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα (01.02.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο, οι δύο συλληφθέντες δρώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία 67χρονης ημεδαπής και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου απέσπασαν από την 67χρονη χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 2000 ευρώ.

Άμεσα αναζητήθηκαν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά  εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 31χρονος και 32χρονος σε προγενέστερο χρόνο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα δυο οικίες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News