Ρέθυμνο

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Ρεθύμνου

Δεν είναι άλλος από τον Θωμά Κρεβετζάκη

Ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ είναι η στήριξη σε ένα ευρύτερο προοδευτικό σχήμα «για μια ισχυρή προοδευτική πλειοψηφία στο Δήμο Ρεθύμνου» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της στις 26 Ιανουαρίου αποφάσισε ομόφωνα τη στήριξη της, λοιπόν, στον Δήμο Ρεθύμνου με επικεφαλής τον Θωμά Κρεβετζάκη.

«Βασικός στόχος είναι, μέσα από την ενισχυμένη εκπροσώπηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αριστερών - προοδευτικών δυνάμεων και ενεργών πολιτών, να συμβάλλουμε καθοριστικά σε μια ισχυρή προοδευτική πλειοψηφία στο Δήμο Ρεθύμνου, με προτεραιότητα τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του Δημόσιου χώρου, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, την πολιτισμική δημιουργία, τη δημοκρατική, συμμετοχική και διαφανή διακυβέρνηση.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στο νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη και ελπιδοφόρα επιλογή για τους συμπολίτες μας.

Ρέθυμνο, 28/01/2019

Το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια