default-image

Έκπτωση στις αγορές τους ζητούν οι εκπαιδευτικοί Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Έκπτωση στις αγορές τους ζητούν οι εκπαιδευτικοί Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτό κάλεσμα σε επιχειρήσεις της ΠΕ Ρεθύμνου για ειδικές εκπτώσεις σε καθηγητές – μέλη του σωματείου απηύθυνε η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου προς τον εμπορικό σύλλογο

Θεωρείται ότι μια τέτοια κίνηση θα λειτουργήσει αμοιβαία επωφελώς, τόσο για τις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και για τους 700 περίπου καθηγητές που διαβιούν και εργάζονται στον νομό Ρεθύμνου. Στην προσεχή του συνεδρίαση, ο Εμπορικός Σύλλογος, θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό, οι εκπαιδευτικοί του Ρεθύμνου να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στα τοπικά καταστήματα.

Με νέα πρόταση από την ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, τρία χρόνια μετά την αντίστοιχη προς το Επιμελητήριο και αυτή τη φορά προς τον εμπορικό σύλλογο, ζητούν με την επίδειξη της κάρτας - μέλους, να τους παρέχεται έκπτωση κατά τις αγορές τους.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Πολιουδάκης, χαιρετίζει την πρωτοβουλία που κατά πρώτη εκτίμηση αποτιμάται θετικά και δεσμεύθηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, θα συζητηθεί το θέμα και θα ληφθούν αποφάσεις.

Αυτό που τονίζει ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, Νίκος Αδράμης, είναι ότι σίγουρα μια τυχόν συμφωνία θα ήταν αμφίπλευρα επωφελής, μιας και το τοπικό σωματείο αριθμεί 700 μέλη, ενώ ήδη είναι ορατά τα θετικά αποτελέσματα σε πόλεις, όπως η Αθήνα και τα Χανιά, όπου και έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή αντίστοιχες συμφωνίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News