Η κάνναβη έβαλε τον 27χρονο σε... μπελάδες

Ρέθυμνο
Η κάνναβη έβαλε τον 27χρονο σε... μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τα ναρκωτικά που έκρυβε ο 27χρονο πάνω του, αλλά και στην καβάντζα του στο Ρέθυμνο τον έβαλαν σε μπελάδες και τον «έριξαν» στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε έναν 27χρονο αλλοδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος ως καβάντζα. Εκεί βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο ακόμη αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 100 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 27χρονος άντρας συνελήφθη και η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (21.01.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 27χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χθες (21.01.2019) το πρωί εντοπίστηκε ο 27χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα σε υπαίθριο χώρο που όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα).

Στο συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 100 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης , ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News