Ρέθυμνο

Τα θετικά μηνύματα της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο Ρέθυμνο

Γυναίκα & επιχειρηματικότητα: «Ξεκλειδώστε την πόρτα της ζωής που επιθυμείτε» - Με σκοπό την ενημέρωση και ενίσχυση των γυναικών στην επιχειρηματικότητα

Μία διαφορετικού τύπου εκδήλωση με θέμα τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και το ρόλο της στην επιχειρηματικότητα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο ωδείο Ρεθύμνου αποσπώντας τη θετική ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και η StartUpper, κ. Χριστίνα Τριποδιανάκη, υποδέχτηκε στο Ρέθυμνο την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, επιχειρώντας να «ξεκλειδώσουν» τις πτυχές της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ενίσχυση των γυναικών στον κύκλο της επιχειρηματικότητας, καθώς και η δημιουργία νέων πρωτοβουλιών στην πόλη του Ρεθύμνου, ενώ ανάμεσα στις ομιλίτριες ήταν και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η διοργάνωση πέρασε θετικά μηνύματα στο να δράττονται ευκαιριών επιχειρηματικότητας οι ενδιαφερόμενοι, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ρισκάροντας και πιστεύοντας στους στόχους τους.

Διαβάστε αναλυτικά τις τοποθετήσεις 

Ή δείτε ΕΔΩ

 

  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια