«Πιάστηκε» με όπλο, κροτίδες και… σπρέι πιπεριού

Ρέθυμνο
«Πιάστηκε» με όπλο, κροτίδες και… σπρέι πιπεριού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων

Με όπλο, βεγγαλικά και σπρέι πιπεριού «πιάστηκε» ένας 45χρονος ημεδαπός στα Χανιά.

Ο άνδρας συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, οι άνδρες των παραπάνω αστυνομικών υπηρεσιών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 45χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι με το γεμιστήρα του, 86 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα σπρέι πιπεριού και 4 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News