Κύματα σκέπασαν το οδόστρωμα - Προσοχή στην οδήγηση

Ρέθυμνο
Κύματα σκέπασαν το οδόστρωμα - Προσοχή στην οδήγηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μανιασμένη θάλασσα καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση πεζών και οχημάτων γύρω από το λιμάνι του Ρεθύμνου

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που διέρχονται από τον περιφερειακό δρόμο του Ρεθύμνου, αφού τα κύματα φτάνουν στο οδόστρωμα!

Το πάρκινγκ του εμπορικού λιμανιού έχει αποκλειστεί, ενώ τα κύματα έχουν εναποθέσει φερτά υλικά στο ανατολικό τμήμα του χώρους στάθμευσης.

Οι ριπές ανέμου έφτασαν ακόμα και τα 10 μποφόρ με αποτέλεσμα η μανιασμένη θάλασσα να καθιστά επικίνδυνη τη διέλευση πεζών και οχημάτων στην περιοχή από το εμπορικό λιμάνι, μέχρι και τη συμβολή του περιφερειακού δρόμου με την κεντρική λεωφόρο.

Από το πρωί βρέχει ασταμάτητα στην πόλη του Ρεθύμνου. Το θερμόμετρο δεν ξεπέρασε τους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ την νύχτα θα υποχωρήσει στους 3 βαθμούς Κελσίου. Σε περιοχές της ενδοχώρας θα υπάρξει χιονόστρωση και παγετός, καθιστώντας επικίνδυνο το οδόστρωμα για τα οχήματα, τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Σε όσους κινηθούν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο χρειάζεται προσοχή λόγω βραχοπτώσεων που σημειώνονται συχνά στα φαράγγια Κουρταλιώτη και Κοτσιφού, όπως και στην περιοχή των Μελάμπων, ενώ στον ΒΟΑΚ χρειάστηκε η απομάκρυνση κλαδιών δέντρων.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στον Μέρωνα Αμαρίου, όπως το οδικό δίκτυο παραμένει με εκτεταμένες ζημιές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News