Σκοτάδι από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, μέχρι και τον... ΒΟΑΚ!

Ρέθυμνο
Σκοτάδι από το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, μέχρι και τον... ΒΟΑΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνοι ελλοχεύουν τόσο στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, όσο και στον ΒΟΑΚ, λόγω έλλειψης φωτισμού

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες αναγνώστριας του neakriti.gr που αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί, τόσο στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου στο ύψος του Σταυρωμένου, όσο και στην οδό Επιμενίδου Μαρούλη, λίγα μέτρα από το δημαρχείο του μητροπολιτικού δήμου.

Ελλιπέστατος αν όχι, παντελής η έλλειψη φωτισμού και στα δύο σημεία, με κινδύνους να ελλοχεύουν, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στον ΒΟΑΚ και στο συγκεκριμένο σημείο που αφορά μια πυκνοκατοικημένη περιοχή με αναρίθμητες ξενοδοχειακές μονάδες.

Βασικές υποδομές που όμως αγνοούνται και θεωρούνται "πολυτέλεια", αν κρίνει κάποιος ότι ο φωτισμός στον ΒΟΑΚ, από τον Σταυρωμένο, μέχρι τους κόμβους Σπηλίου και Ατσιποπούλου, είναι προβληματικός από το... περασμένο καλοκαίρι!

Παράλληλα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε με τον ελλειμματικό φωτισμό ακόμα και στο κέντρο της πόλης, στον πρώτο παράλληλο της κεντρικής λεωφόρου που φιλοξενεί φροντιστήρια και λοιπές επιχειρήσεις και όπου σίγουρα φοβούνται πια να περνούν οι πεζοί, χωρίς να βλέπουν καν μπροστά τους, πέρα από την βοήθεια του φωτισμού κάποιων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News