Ρέθυμνο

Τα «φρουτάκια» στο καφενείο τους έβαλαν σε μπελάδες

Συνελήφθησαν επειδή έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια στο Ρέθυμνο

Πιάστηκαν να παίζουν «φρουτάκια» μέσα σε καφενείο σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου και τελικά συνελήφθησαν από την αστυνομία, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2018.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα ελληνικής καταγωγής: έναν 30χρονο, έναν 38χρονο και μια 23χρονη οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε καφενείο 50χρονου ο οποίος όμως έλειπε και από εκείνη την ώρα αναζητείται από την αστυνομία.

Η 23χρονη, ως υπεύθυνη του καταστήματος, είχε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καφενείου 8 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους οι θαμώνες έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Επρόκειτο για μία προσφορά του καφενείου προς τους θαμώνες του.

Έτσι λοιπόν, κατασχέθηκαν και οι 8 η/υ, το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ που προήλθε από το εν λόγω τυχερό παιχνίδι, ενώ συνελήφθησαν παράλληλα ο 30χρονος και ο 38χρονος που εκείνη την ώρα έπαιζαν «φρουτάκια».

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (30.12.2018) το βράδυ, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα 30χρονος, 38χρονος και 23χρονη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος- καφενείο, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 23χρονη ημεδαπή ως υπεύθυνη του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, τη λειτουργία οχτώ ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία ήταν προσφορά στους θαμώνες του καταστήματος και τη διενέργεια από τον 30χρονο και τον 38χρονο του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

Κατασχέθηκαν συνολικά οχτώ ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των εκατό είκοσι πέντε ευρώ (125), προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια