Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Κοτζαμπασάκη

Ρέθυμνο
Επίσημη πρώτη για τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Κοτζαμπασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος με τη δύναμη του ΚΙΝ.ΑΛ.

Την πρώτη του ομιλία ως πολιτευτής παρέθεσε ο δικηγόρος Ρεθύμνου, Νίκος Κοτζαμπασάκης που έχει λάβει το χρίσμα από το ΚΙΝΑΛ, να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ωδείο Ρεθύμνου, θυμίζοντας προεκλογικές ομιλίες άλλων εποχών.

Ο Νίκος Κοτζαμπασάκης παρουσίασε τις δεσμεύσεις του στο κοινό, εξήγησε γιατί επέλεξε τώρα να πολιτευτεί και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον καθηγητή του πανεπιστημίου Κρήτης, Δημήτρη ξενάκη που προλόγισαν την ομιλία του.

Στο κατάμεστο ωδείο Ρεθύμνου, παρέθεσε την πρώτη του ομιλία ως πολιτευτής, ο δικηγόρος Ρεθύμνου, Νίκος Κοτζαμπασάκης. Να μπει τέλος στην παρακμή, να δυναμώσει η φωνή του Ρεθύμνου, να μπει τέλος στο διχασμό και να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα είναι κάποιες από τις δεσμεύσεις του υποψήφιου πολιτικού, που απηύθυνε στο κοινό που κατέκλυσε τον χώρο, θυμίζοντας προεκλογικές ομιλίες άλλων εποχών.

Ο Νίκος Κοτζαμπασάκης ευχαρίστησε δημόσια την ηγεσία και τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ για την στήριξη στο πρόσωπό του και εξήγησε το γιατί επέλεξε να πολιτευτεί σε αυτή τη συγκυρία, καταθέτοντας την άποψή του, ότι κάποιος πρέπει πτορού πολιτευτεί, να έχει να επιδείξει έργο στην τοπική και όχι μόνο, κοινωνία, με τον ίδιο να μην προέρχεται από κάποιο πολιτικό τζάκι.

Την ομιλία του Νίκου Κοτζαμπασάκη, προλόγισαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δίνοντας βάρος στην υπεύθυνη διακυβέρνηση της χώρας για πραγματική έξοδο από την κρίση και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, Δημήτρης Ξενάκης, ο οποίος και είχε πρωτοστατήσει μεταξύ άλλων και με τον Νίκο Κοτζαμπασάκη στον αγώνα για την αποπομπή Ρίχτερ από τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα του πανεπιστημίου Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News