Ρέθυμνο

Ο θρυλικός ΚΙΤ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ρέθυμνο

Έκθεση κλασικών οχημάτων στο Ρέθυμνο

Απόλαυσαν από κοντά αυτοκίνητα και μηχανές μιας άλλης εποχής και έκαναν και το καλό! Μια υπαίθρια έκθεση κλασικών οχημάτων του παρελθόντος στήθηκε από τον Σύνπολις στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο με ελέυθερη είσοδο και με σκοπό να ενισχυθεί το φιλόπτωχο ταμείο της τοπικής μητρόπολης. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το γιορτινό τραπέζι, αναξιωπαθούντων της τοπικής κοινωνίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται με αμείωστο ενδιαφέρον και η δράση, "το καπάκι να κρατάς" από τα μέλη του Σύνπολις.

Καλλονές μιας άλλης εποχής επί 4 ή και... 2 τροχών έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μια δωρεάν υπαίθρια έκθεση που διοργάνωσε ο σύλλογος ενεργών πολιτών Ρεθύμνου, Σύνπολις, με στόχο να ενισχύσει τη δράσητου φιλόπτωχου ταμείου της τοπικής μητρόπολης.

Εντυπωσίασε ο θρυλικός ΚΙΤ

Αντί εισόδου λοιπόν, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας που ο Σύνπολις θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει στην τοπική κοινωνία τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Ενθουσιασμένοι μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία για να θαυμάσουν, αυτά που ζούσαν εκ του σύνεγγυς οι παλαιότεροι και αυτά που είχαν ακούσει οι νεότεροι. Ακόμα και ο... θρυλικός Κιτ, της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1980 έκανε την εμφάνισή του, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι παράλληλα με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, ο Σύνπολις συνεχίζει την καμπάνια: "το καπάκι να κρατάς", προσφέροντας ιατρικά βοηθήματα σε συνανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια