«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία» διεμήνυσαν Ξανθός - Σκουρλέτης

Ρέθυμνο
«Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία» διεμήνυσαν Ξανθός - Σκουρλέτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλαπλά μηνύματα σε με αφορμή εκδήλωση για την τοπική αυτοδιοίκηση

Σαφή μηνύματα για εξάντληση της τετραετίας της κυβέρνησης και βολές κατά της πολυγλωσσίας του "Ποταμιού" για τη συμφωνία των Πρεσπών, έστειλαν από το Ρέθυμνο ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέας Ξανθός, καλώντας το κοινοβούλιο σε υπεύθυνη στάση απέναντι στα εθνικά θέματα. Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν στο επιμελητήριο Ρεθύμνου, με αφορμή εκδήλωση για την τοπική αυτοδιοίκηση.

"Θα εξαντλήσει την τετραετία η κυβέρνηση" διεμήνυσαν από το Ρέθυμνο, τόσο ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, όσο και ο υπουργός υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέας Ξανθός, διαψεύδοντας στην πράξη, όσους έκαναν λόγο για... αριστερή παρένθεση. Θα δοθεί έμφαση στην επούλωση των πληγών των μνημονίων, την τόνωση της απασχόλησης, την δίκαιη κατανομή των βαρών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Αμφότεροι καταφέρθηκαν ενάντια του "Ποταμιού" που βρίσκεται σε αναταραχή ως προς την στήριξη ή όχι της συμφωνίας των Πρεσπών, καταγγέλλοντας την ανεύθυνη στάση, απέναντι σε μια συμφωνία που ρυθμίζει προβλήματα δεκαετιών ανάμεσα στις δύο χώρες, χωρίς να ξεπερνιούνται οι "κόκκινες" γραμμές που έχει θέσει η Ελλάδα.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο επιμελητήριο Ρεθύμνου με αφορμή εκδήλωση για την τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Σταύρο Αρναουτάκη, δύο διαφορετικών χώρων, σε κοινό βηματισμό, αποτελεί νέου είδους πολιτικής συνυπάρξης, στο πνεύμα του Κλεισθένη που έρχεται να ενισχύσει την τοπική αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών με ανθρωποκεντρικό και συνεργατικό τρόπο και όχι... δημαρχοκεντρικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News