Ένωσαν δυνάμεις για να σώσουν μία ζωή με το αίμα τους

Ρέθυμνο
Ένωσαν δυνάμεις για να σώσουν μία ζωή με το αίμα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σώσε μία ζωή είναι στο αίμα σου» - Τη δράση ενίσχυσε ο Σύλλογος «Δότες Ζωής»

Με σύνθημα σώσε μια ζωή, είναι στο αίμα σου, οι Δότες Ζωής του Ρεθύμνου και φοιτητές της πολιτικής επιστήμης, ένωσαν δυνάμεις για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, μέσα από την εθελοντική προσφορά αίματος.

Είναι η δεύτερη χρονιά που υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση και η προσέλευση ήταν αθρόα.

Φοιτητές του τμήματος πολιτικής επιστήμης του πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, έβαλαν στόχο να σώσουν ζωές, αφού είναι στο αίμα τους, όπως αναφέρει και το σλόγκαν της κοινωνικής αυτής δράσης με επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

Ο αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, Δημήτρης Κρήτας, τόνισε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, τη σημασία του να είναι και οι νέοι άνθρωποι, όπως οι φοιτητές, κοντά στον συνάνθρωπο.

Τη δράση ενίσχυσε με τη συνδρομή του ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ρεθύμνου, Δότες Ζωής, τα μέλη του οποίου συστηματικά, κάθε μήνα πραγματοποιούν αιμοδοσία με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Κουλεντή, να τονίζει ότι βρίσκονται πάντα κοντά σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν, όπως και οι ίδιοι.

ΕΟΠΕΠ και Δότες Ζωής, δεσμεύθηκαν κάθε χρόνο να βρίσκονται εκεί για τον συνάνθρωπο, προσφέροντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για ό,τι πιο πολύτιμο, την ανθρώπινη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News