Πλατανιάς: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 35χρονος Αντώνης

Ρέθυμνο
Πλατανιάς: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 35χρονος Αντώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας - Κρίσιμες ώρες για τη 41χρονη που επέβαινε στη μηχανή

Στους 52 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην άσφαλτο με τον 35χρονο Αντώνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον Πλατανιά Ρεθύμνου όταν η μηχανή του, την οποία οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό.  

Ο θάνατός του ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ακαριαίος αφού όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ ο άτυχος άντρας είχε ήδη καταλήξει.

Οι εικόνες από το σημείο είκοσι ώρες μετά το δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο 35χρονος, σοκάρουν. Η άσφαλτος βάφτηκε με το αίμα του ανθρώπου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε πολύ βίαια και ξαφνικά. Η βροχή μετακίνησε το ροκανίδι και οι εικόνες της τραγωδίας βγήκαν στην επιφάνεια.

Την ίδια ώρα, όμως, η 41χρονη συνεπιβάτιδα του, βουλγαρικής καταγωγής, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Φραγκιαδάκη ο οποίος μίλησε νωρίτερα τη Δευτέρα στο neakriti.gr, «η κατάστασή της είναι βαριά. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ γενικότερα είναι πολυτραυματίας. Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News