Ρέθυμνο

Λάβρος η Ραχήλ Μακρή κατά του Δημάρχου Ρεθύμνου: «Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς του»

Τι απαντά στο Ράδιο 9,84 η πολιτικός για το αν έχει δει ολόκληρο το εξώφυλλο του Δημοτικού Σχολείου

Εμμένει στην άποψή της για το εξώφυλλο του ημερολογίου που εκδόθηκε για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου που προκάλεσε σάλο ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και την Ελληνίδα πολιτικό Ραχήλ Μακρή.

Μιλώντας στον Γιώργο Σαχίνη στο Ράδιο 9,84, η κ. Μακρή αναφέρθηκε για τις καυστικές της αναρτήσεις στο Facebook με φόντο το ημερολόγιο του Δημοτικού και γράφοντας χαρακτηριστικά: «να φορέσετε τσαντόρ και στα τέσσερα ραγιάδες». 

Μάλιστα, φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τη Δημοτική Αρχή Ρεθύμνου και την ανακοίνωση στην οποία προέβη χτες:

«Δέχτηκα ύβρεις και επιθέσεις από τη Δημοτική Αρχή Ρεθύμνου με έναν ποταπό τρόπο ο οποίος είναι ανεξήγητος. Δεν έχει απαντηθεί ακόμα γιατί αυτοί οι κύριοι πετάχτηκαν και γίνονται συνήγοροι κάποιων», ενώ στη συνέχεια και αναφερόμενη στο Δήμαρχο της πόλης είπε πως «τους χαρακτηρισμούς στους οποίους υπέπεσε ο δήμαρχος, τους επιστρέφω».

Παράλληλα, χαρακτήρισε την εν λόγω εικόνα ως «προπαγανδιστικό έντυπο» και «δεν αποτελεί καλλιτεχνική έκφραση, αλλά προπαγάνδα».

Η Ραχήλ Μακρή υπογράμμισε πως θεωρεί αυτό το εξώφυλλο «ντροπή» και «ντροπή για όσους το υπερασπίζονται».

Πάντως, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, χαρακτήρισε ως άστοχη την επίθεσή της και λάθος την εμμονή της, με την ίδια να δηλώνει, ότι τού επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς.

Οι επίμαχες αναρτήσεις της:

Ακούστε όλα όσα είπε η Ραχήλ Μακρή στο Ράδιο 9,84:

Σχόλια