Η… Ανάσταση ήρθε νωρίτερα για τον 31χρονο με τις 200 κροτίδες

Ρέθυμνο
Η… Ανάσταση ήρθε νωρίτερα για τον 31χρονο με τις 200 κροτίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κροτίδες αλλά και όπλο «πιάστηκε» ο 31χρονος από το Δήμο Αμαρίου

Με πάνω από 200 φυσίγγια και κροτίδες, αλλά και ένα πιστόλι και γεμιστήρες συνελήφθη ένας άνδρας σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ο 31χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής.

Και αυτό γιατί έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 3 γεμιστήρες, καθώς και 221 φύσιγγα διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κροτίδες.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News