Ρέθυμνο

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους, τρόφιμα μακράς διαρκείας

Η συγκινητική ανακοίνωση του Δήμου Ρεθύμνου

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στους δικαιούχους του Δήμου Ρεθύμνου, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η διανομή θα ξεκινήσει από τις 08:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 14:00 το μεσημέρι στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά. Οι ωφελούμενοι που δεν προσήλθαν για ανανέωση της κάρτας μέλους τους θα πρέπει πρώτα να ενεργήσουν για την ανανέωση της εγγραφής τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 28310 52191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

«Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου».

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία «αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κύριο Σφηνιαδάκη Γεώργιο και την σύζυγό του κυρία Δουρουντουδάκη Αικατερίνη που αποφάσισαν να συνδυάσουν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, αυτής της βαπτίσεως των δύο παιδιών τους, με μία πράξη αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί για μπομπονιέρες στη βάπτιση.

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια