Μόνο μία ημέρα μάθημα για τους μαθητές του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Μόνο μία ημέρα μάθημα για τους μαθητές του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μαθητές στο Ρέθυμνο πήγαν στο σχολείο μόνο για… μία ημέρα, αυτή την εβδομάδα

Και να ήθελαν, δε θα το κατάφερναν!

Ο λόγος για μαθητές του Ρεθύμνου που κατά την τρέχουσα εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα ακόμα και για... μία μόλις μέρα, τη Δευτέρα!

Πώς έγινε αυτό;

Σήμερα Τρίτη έγιναν οι σχολικές εορτές για την επέτειο εορτασμού του Αρκαδίου κι έτσι αρκετά σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Αύριο, Τετάρτη θα διεξαχθούν εκλογές στις τάξεις των εκπαιδευτικών τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενώ, την Πέμπτη ανήμερα της επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και καταστήματα με τοπική αργία στο Ρέθυμνο και παρέλαση.

Και φτάνουμε στην Παρασκευή που τα μαθήματα θα γίνουν εκ περιτροπής και αναλόγως της στάσης που θα τηρήσουν οι εκπαιδευτικοί στην απεργία/στάση εργασίας που έχουν προκηρυχθεί.

Πάντως υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που... «ατύχησαν» και θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για πάνω από μία μέρα σε αυτή την «εξοντωτική» εβδομάδα. Πρόκειται για μαθητές γυμνασίων και λυκείων, των οποίων τα σχολεία είχαν τελέσει υπό κατάληψη κι έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια για περαιτέρω χαμένες διδακτικές ώρες...

Και για του λόγου το αληθές:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News