Προεκλογικό... μπαρούτι μυρίζει στο Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο
Προεκλογικό... μπαρούτι μυρίζει στο Ρέθυμνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ζυμώσεις και όλο το παρασκήνιο

Στην τελευταία της συνεδρίαση η ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, κλήθηκε να αποφανθεί για τη διαγραφή ή όχι του Στέλιου Σπανουδάκη, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ, αλλά και αντιδήμαρχος οικονομικών στον δήμο Ρεθύμνου ως μέλος της Νέας Αντίληψης του επικεφαλής και δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη από τον χώρο της κεντροαριστεράς και του αλλοτινού ΠΑΣΟΚ.

Στην πόλη άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι διαγράφηκε από την παράταξη ο Στέλιος Σπανουδάκης, ωστόσο η αλήθεια ήταν τελικά κάπου στη... μέση.

Έτσι λοιπόν, ναι μεν δεν διαγράφηκε από τη ΝΟΔΕ, αφού δεν προβλέπεται μια διαδικασία αυτού του είδους, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε ως... "ανεπιθύμητος".

Λογικό θα μου πείτε, αφού στην περασμένη εκλογική διαδικασία, Θοδωρής Νίνος, επικεφαλής του συνδυασμού Ρέθυμνο Αξίζεις με την στήριξη της ΝΔ, έχασε τον δημαρχιακό θώκο με 180 ψήφους διαφορά από τον Γιώργο Μαρινάκη, τουτ' έστιν για... 91 ψήφους.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ζυμώσεις και όλο το παρασκήνιο μέχρι να κλείσουν οι συμφωνίες, οι υποψηφιότητες, οι συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια.

Όπως όλα δείχνουν βέβαια, έχουμε ακόμα πολλά να δούμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News