Διανομή τροφίμων με «θερμά ευχαριστώ» στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Διανομή τροφίμων με «θερμά ευχαριστώ» στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσοι δικαιούχοι δεν ανανέωσαν τις κάρτες τους, οφείλουν να το πράξουν

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας λαμβάνει χώρα στο Ρέθυμνο.

Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στους δικαιούχους – ωφελούμενους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι ωφελούμενοι που δεν μερίμνησαν για ανανέωση της κάρτας μέλους τους θα πρέπει πρώτα να ενεργήσουν για την ανανέωση της εγγραφής τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831.052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνου και η Κοινωνική του Υπηρεσία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους στηρίζουν καθημερινά, με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία τους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας, με διακριτικότητα, προστατεύοντας την αξιοπρέπεια τους.

Ο δήμος Ρεθύμνου λοιπόν ευχαριστεί δημόσια:

  • Τον κύριο Ζανιδάκη Γεώργιο για την ευγενική του χορηγία σε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν στις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
  • Τον κύριο Δοκιμάκη Εμμανουήλ και την κυρία Σαλβαράκη Ειρήνη, που αποφάσισαν να συνδυάσουν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, αυτής της ένωσής τους, με μία πράξη αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί για μπομπονιέρες.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News