default-image

69χρονος πιάστηκε με ποσότητα κάνναβης

Ρέθυμνο
69χρονος πιάστηκε με ποσότητα κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα από 90 γραμμάρια και ένα δενδρύλλιο κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή 69χρονου, μετά από έλεγχο στο σπίτι του

Ο 69χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής, συνελήφθη στο Ρέθυμνο το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του 69χρονου άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 93 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Ο άνδρας, του οποίου σε βάρος θα σχηματιστεί δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, 69χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν  περισσότερα από 90 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (24.08.2018) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (24.08.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 69χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 93 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News