Γ.Μαρινάκης: Ο ελαιοτουρισμός έχει δυνατότητες ανάπτυξης στην Κρήτη

Ρέθυμνο
Γ.Μαρινάκης: Ο ελαιοτουρισμός έχει δυνατότητες ανάπτυξης στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελιά είναι συνδεδεμένη με το περιβάλλον , έχουμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε αυτό το θησαυρό προς όφελος μας»

Η προώθηση του ελαιοτουρισμού στην Κρήτη θα αποτελέσει το αντικείμενο της εκδήλωσης που πραγματοποιείται σήμερα στο Grecotel Creta Pallas στο Ρέθυμνο.

Η εκδήλωση αυτή που οργανώνεται από τον ΣΕΔΗΚ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρητης και τους Δήμους Ρεθύμνου και Ηρακλείου καθώς και Όμιλο Δασκαλαντωνάκης αποτελεί την δεύτερη εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς 2018, μετά την εκδήλωση που ήδη έγινε με μεγάλη επιτυχία στο ΜΑΙΧ στα Χανιά.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης αυτής θα είναι η αξιοποίηση των άφθονων αξιοθέατων της ελαιοκομικής πολιτιστικής κληρονομιάς (Αρχαιολογικών μνημείων, ΕλαιοΜουσείων και Μνημειακών ελαιοδέντρων κ.α.) καθώς και επισκέψιμων ελαιοκομικών εγκαταστάσεων και εργασιών (ελαιοτριβείων, τυποποιητηριων, εργασιών συγκομιδής κ.α. για την επέκταση της τουριστικής περιόδου χρονικά και γεωγραφικά στην Κρήτη.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και θα απευθύνεται προς όλους τους άμεσα η έμμεσα ενδιαφερομένους με την ενημέρωση των Τουριστών, όπως Επαγγελματίες Ξεναγούς, Ανημέρωτες τουριστών σε Ξενοδοχεία και Αγροτουριστικές μονάδες, Πρακτορεία Τουρισμού, Δ/ντες και προσωπικό Ξενοδοχείων, ΕλαιοΤαβερνων κ.ά.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

«Η ελιά είναι συνδεδεμένη με το περιβάλλον , έχουμε τη δυνατότητα  να αναδείξουμε αυτό το θησαυρό προς όφελος μας» επισήμανε σήμερα μιλώντας στον 98.4 ο πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ Γιώργος Μαρινάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News