Ραντεβού για κινητοποιήσεις έδωσαν οι συνταξιούχοι

Ρέθυμνο
Ραντεβού για κινητοποιήσεις έδωσαν οι συνταξιούχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό τον φόβο νέων περικοπών στο εισόδημά τους οι συνταξιούχοι

Στις επάλξεις του αγώνα επιστρέφουν οι συνταξιούχοι της Κρήτης στο Ρέθυμνο, με φόντο τις απειλούμενες νέες μειώσεις στο εισόδημά τους, αλλά και τις μαζικές προσφυγές για επιστροφή των παρακρατηθέντων τους. Συνταξιούχοι του Ρεθύμνου πραγματοποίησαν σχετικές συναντήσεις στην Αθήνα για πολιτική λύση των ζητημάτων τους, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις, παγκρήτιου χαρακτήρα.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου υπό τον φόβο νέων περικοπών στο εισόδημά τους. Μάλιστα οι συνταξιούχοι του Δημοσίου καλούν τους συναδέλφους τους να ξεκινήσουν διαδικασία προσφυγής για την επιστροφή των παρακρατηθέντων τους, τονίζοντας ότι η διαδικασία θα γίνεται δωρεάν από τους συνταξιούχους του Δημοσίου και με τη νομική στήριξη της ομοσπονδίας.

Οι συνταξιούχοι του Ρεθύμνου βρέθηκαν στην Αθήνα το περασμένο χρονικό διάστημα επιδιώκοντας να υπάρξει πολιτική λύση, να μπει ανάχωμα στις περικοπές και σταδιακά τα εισοδήματά τους να επανέλθουν στα παλαιότερα μεγέθη τους.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζουν ότι οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια και απευθύνουν μήνυμα στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οι συνταξιούχοι θα ψηφίσουν μαζικά στις επερχόμενες εκλογές για ένα καλύτερο αύριο.

Το παγκρήτιο ραντεβού με τις κινητοποιήσεις, δόθηκε για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News